Ontwerp

Ontwerp

Concours Projectbouw is voor de zakelijke markt al meer dan 25 jaar dé specialist in het ontwerpen en inrichten van restaurants, cafés, hotels en meer. Wij zijn een veelzijdig interieurbouwbedrijf dat interieurs op maat ontwerpt, tekent, produceert en plaatst bij de klant. Wij houden ons niet aan één vast concept, maar laten ons beïnvloeden door onze eigen creativiteit en de wensen van de klant. Wij geven u een interieuradvies op maat, wat uitgroeit tot een interieurconcept. Door de krachten van onze specialisten te bundelen, kunnen wij al uw wensen realiseren en begeleiden op het gebied van interieur.

Concours Projectbouw is persoonlijk

In een kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar, maar ook met uw stijl en wensen. Na dit gesprek zullen wij de wensen en ideeën uitwerken en aan u presenteren. Indien u graag iets anders ziet, dan kunnen we dit natuurlijk voor u aanpassen. Wanneer het concept akkoord is, gaan wij dit definitief uitwerken. Dit betekent ook dat wij een selectie gaan maken van de materialen, meubels, stoffen en meer. Tijdens het proces blijf u nauw betrokken, maar ontzien en ontzorgen wij u van alle werkzaamheden die komen kijken bij uw nieuwe interieur.

Ontwerp op maat

Bij Concours Projectbouw is alles mogelijk. Misschien heeft u zelfs al een aantal ideeën in gedachten, maar weet u niet goed hoe deze uitgevoerd moeten worden. Samen met de vakspecialisten van Concours Projectbouw gaat u het gesprek aan, om uw wensen betreft een interieurontwerp te bespreken. Geen uitdaging is ons te gek. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij u altijd eerlijk advies geven over de diverse mogelijkheden binnen het ontwerp.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar wat Concours Projectbouw voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Nieuwsgierig naar de interieurs die wij al eerder gerealiseerd hebben? Bekijk ze hier!

Concours Projectbouw logo
Concours Projectbouw

© Concours Projectbouw 2024 | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM